MAJKA ZA PRIMER! BAHATI LOPOV HTEO DA OPLJAČKA MOMKA, PA NAIŠAO NA NJU: O njenom herojskom potezu svi pričaju!
Snimak pokušaja pljačke, Foto: Printscreen/Youtube/ La Kalle

svaka čast!

MAJKA ZA PRIMER! BAHATI LOPOV HTEO DA OPLJAČKA MOMKA, PA NAIŠAO NA NJU: O njenom herojskom potezu svi pričaju!

Na snimku se vidi kako lopov prilazi mladiću na vratima njegove kuće pokušavajući da mu otme torbu

Objavljeno:

U naselju Santa Katalina, čin hrabrosti majke da zaštiti sina od pokušaja pljačke postao je viralan i privukao je pažnju zajednice i društvenih mreža

Slike incidenta, koje su zabeležile sigurnosne kamere, podeljene su hiljadama puta, što je izazvalo talas podrške i divljenja neustrašivoj ženi koja je branila svog sina od ovog lopova u Santa Marti.

Na snimku se vidi kako lopov prilazi mladiću na vratima njegove kuće pokušavajući da mu otme torbu. Situacija postaje kritična kada mladić počne da se bori sa prestupnikom, odvodeći ga u kuću.

U tom trenutku drugi članovi porodice, uključujući dve starije odrasle osobe, pokušavaju da intervenišu.

Majka, shvatajući opasnost, beži iz kuće i na iznenađujući manevar se baci na lopova uz leteći udarac i nekoliko udaraca. Udar uzrokuje da kriminalac padne na vozilo, ostavljajući ga zbunjenim.

Bez druge opcije, lopov beži sa svojim saučesnikom, koji ga je čekao na motociklu. Ovaj hrabar čin izazvao je snažnu reakciju u zajednici Santa Marta.

Stanovnici naselja Santa Katalina izrazili su zabrinutost zbog porasta kriminalnih aktivnosti i zatražili veće prisustvo policije u toj oblasti.

Lokalne vlasti su navele da koriste video da identifikuju odgovorne za pokušaj pljačke, piše lakalle blu radio.

Ovaj herojski čin majke postao je viralan po celom gradu, gde je zabrinutost zbog nesigurnosti konstantna. Iako se ne zna tačan datum incidenta, slike su otkrile surovu realnost sa kojom se građani svakodnevno suočavaju.

Na snimku, snimljenom sigurnosnom kamerom koja se nalazi ispred kuće, vidi se kako lopov napada mladića dok je pokušavao da uđe u njegovu kuću.

Za delić sekunde, lopov pokušava da ugrabi kofer, otvarajući borbu između njih. Druga kamera u kući snima očaj članova porodice, uključujući dve starije odrasle osobe, koje bespomoćno posmatraju.

Scena kulminira kada majka krene u akciju. Sa impresivnom agilnošću, ona se baca na kriminalca, navodeći ga da pusti sina i udari o vozilo.

Majčina odlučnost i hrabrost ne samo da su spasili njenog sina već su i odvratili lopova, koji je pobegao sa svojim saučesnikom.

Ovaj herojski čin majke ne samo da je spasio njenog sina od neposredne opasnosti, već i naglašava hitnu potrebu za poboljšanjem bezbednosti u Santa Marti.

Priča o njihovoj hrabrosti nastavlja da inspiriše i mobiliše zajednicu koja vapi za sigurnijim i sigurnijim okruženjem.

Bonus video:

00:28

Lopov u Žarkovu napao baku i oteo joj torbu

(Espreso/Alo/Ivana Petranović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.